aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η ομάδα Qingte, που ιδρύεται το 1958, είναι μια πολυπεριφερειακή, πολυ-βιομηχανία και διαφοροποιημένος μεγάλος όμιλος επιχειρήσεων και έχει 6 βάσεις παραγωγής σε Qingdao, το Πεκίνο, Weifang, Chengdu, το Taiyuan και Τσάνγκσα και 26 υποκαταστήματα στο σύνολο. Μετά από περισσότερο από 50 έτη ανάπτυξης, Qingte έχει γίνει το σημαντικά ειδικά όχημα και τα συστατικά και παραγωγή και εξαγωγή μερών βάση στην Κίνα.
Η ομάδα εμμένει στην ανεξάρτητη ανάπτυξη με την εισαγωγή, την απορρόφηση και την επαν-καινοτομία με το επιχειρησιακό πεδίο που καλύπτει την ειδική κατασκευή οχημάτων, την παραγωγή αξόνων οχημάτων, τα αυτοκινητικά ανταλλακτικά κατασκευαστικός, την ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών και το διεθνές εμπόριο, κ.λπ. Η ετήσια παραγωγή του ειδικού οχήματος φθάνει σε 10.000 μονάδες, συμπεριλαμβανομένου του φορτηγού απορρίψεων SINOTRUK/SHACMAN/DONGFENG/FAW/BEIBEN, του φορτηγού τρακτέρ, του φορτηγού συγκεκριμένων αναμικτών, του φορτηγού απορριμάτων, του φορτηγού οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων, του φορτηγού δεξαμενών καυσίμων, του φορτηγού ψεκαστήρων, του φορτηγού διανομής ασφάλτου, του φορτηγού αναρρόφησης λυμάτων, του περιττωματικού φορτηγού αναρρόφησης, κ.λπ.

Το τεχνικό κέντρο της ομάδας Qingte εκτιμήθηκε ως «εθνικό προσδιορισμένο κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας», και χορηγήθηκε ως «μεταδιδακτορικό ερευνητικό κέντρο» και «εθνικό εγκεκριμένο κεντρικό εργαστήριο» διαδοχικά. Η ομάδα καυχάται περισσότερο από 500 επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, που περιλαμβάνει περισσότερους από 30 ανώτερους εμπειρογνώμονες. Με την ισχυρή τεχνική δύναμη, η ομάδα μπορεί ανεξάρτητα να αναπτύξει όλα τα είδη αξόνων για το ειδικό όχημα, τον ειδικό τύπο οχήματος, το εμπορικό όχημα και τον άξονα υποστήριξης, κ.λπ.
Η ομάδα Qingte έχει κερδίσει διαδοχικά τους τιμητικούς τίτλους της «εθνικής προηγμένης βιομηχανία ομάδας μηχανημάτων», της «πρώτης batch σημαντικής ιδιωτικής επιχείρησης στην Κίνα», της «εθνικής βάσης αυτοκινήτων και εξαγωγής μερών αυτοκινήτου», του «επιδρύτερου εμπορικού σήματος σε βιομηχανία μηχανημάτων της Κίνας», «τοπ δέκα επιχειρήσεις της Κίνας με το μόνος-κύριο εμπορικό σήμα στα μέρη αυτοκινήτου», και «★★★★ την επιχείρηση στην αυτόματη εκτίμηση αστεριών υπηρεσιών της Κίνας», κ.λπ.
Η ομάδα έχει καθιερώσει ένα συγκριτικά τέλειο σύστημα υπηρεσιών μάρκετινγκ με το δίκτυο που καλύπτει ολόκληρες τη χώρα και την επιχείρηση που καλύπτουν την Ασία, την Αμερική, την Ευρώπη και την Αφρική, κ.λπ.
Η ομάδα Qingte θα πάρει πάντα «να κολλήσει στην ανεξάρτητη καινοτομία με το νέο κτήριο τεχνικής και εμπορικών σημάτων ως καθοδήγηση, και να κινηθεί προς τα εμπρός προς έρευνα-βασισμένος, υψηλό σημείο προσανατολισμένο, υψηλό - ποιότητα και υθηλής προστιθέμενης αξίας κατεύθυνση» ως καθοδηγώντας έννοια, θα συνεχίσει να παρέχει στους χρήστες το καλύτερο προϊόν και τη γρήγορη υπηρεσία, και θα κάνει την αδιάλειπτη προσπάθεια να γίνει ο παγκόσμιας ποιότητας ειδικός κατασκευαστής οχημάτων, ο άξονας εμπορικών οχημάτων και τα συστατικά και προμηθευτής μερών!

Ιστορία

2014ΕΤΟΣ
 • Το νέο κτίριο γραφείων της ομάδας τέθηκε στη χρήση.

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTDQINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

2011ΕΤΟΣ
 • Η φάση ΙΙ βιομηχανικών πάρκων πρόγραμμα της ομάδας Qingte τέθηκε τυπικά στην παραγωγήQINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD
2009ΕΤΟΣ
 • Φωτογραφία εγκαταστάσεων της φάσης Ι βιομηχανικών πάρκων πρόγραμμα της ομάδας QingteQINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD
2005ΕΤΟΣ
 • Το εργοστάσιο κινήθηκε προς τις νέες εγκαταστάσεις, και το βιομηχανικό πάρκο τέθηκε σε λειτουργία τυπικά

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

2003ΕΤΟΣ
 • Η διεθνής κύρια φορμάροντας γραμμή παραγωγής στατικής πίεσης KW εισήχθη για να παραγάγει τα πετώντας μέρη

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

2000ΕΤΟΣ
 • Ενσωμάτωση έδρας Νο 25, δρόμος Buqi

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

1993ΕΤΟΣ
 • Το Qingdao Υόρκη που μεταφέρει τη Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ καθιερώθηκε

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

 • Επίσκεψη από Yu Zhengsheng

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

1992ΕΤΟΣ
 • Η ειδική αυτοκινητική Co. Zhongqi Qingdao, ΕΠΕ καθιερώθηκε

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

   

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

1985ΕΤΟΣ
 • Πύλη του εργοστασίου στο Νο 25, δρόμο Buqi

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

1969ΕΤΟΣ
 • Γωνία του προκατόχου Qingte (εργοστάσιο επισκευής αγροτικών μηχανημάτων Chengyang Wuqi)

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

 • Φούρνος θόλων πριν από 43 χρόνια (χτισμένος το 1969)

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

1955ΕΤΟΣ
 • Άποψη της παλαιάς πύλης εργοστασίωνQINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

Υπηρεσία

Pre-sale υπηρεσία:

Υποστήριξη Inquiry&consulting

Εξεταστική υποστήριξη δειγμάτων

Δείτε το εργοστάσιό μας


Υπηρεσία μεταπώλησης:

Μέθοδος εφαρμογής κατάρτισης και μέθοδος συντήρησης

Οι μηχανικοί είναι διαθέσιμοι στα οχήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό

12 μήνες για 3 μέρη κλειδί (μηχανή, μετάδοση, άξονες)

Ανεφοδιασμός μερών εγκαίρως

QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

 

Η ομάδα μας

Έχουμε την ομάδα Ε&Α και import&export ομάδα, επαγγελματική για την κατασκευή και την πώληση, τι είναι περισσότερος, έχουμε το σταθμό συντήρησης φορτηγών, ο οποίος μπορεί να σας προσφέρει την υπηρεσία μεταπώλησης

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Tracy
Τηλ.: : 86-15194169903
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)