Η ομάδα Qingte κέρδισε το 2020 «αριστείο κατασκευής ποιοτικών συστημάτων» από «SAIC Hongyan»

June 28, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ομάδα Qingte κέρδισε το 2020 «αριστείο κατασκευής ποιοτικών συστημάτων» από «SAIC Hongyan»

Στις 21 Ιανουαρίου 2021, στη «συνεδρίαση των περιλήψεων και ανταλλαγής βελτίωσης ποιοτικών συστημάτων» που οργανώθηκε από «SAIC Hongyan», η θυγατριίδα «Co. αξόνων Chengdu Qingte ομάδας Qingte, ΕΠΕ» εισήγαγε 12 επιχειρήσεις με την πρώτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα. SAIC Hongyan εξεχώρισε μεταξύ των φιναλίστ και κέρδισε το «αριστείο κατασκευής ποιοτικών συστημάτων του 2020».
Η «ειδική αξιολόγηση κατασκευής και βελτίωσης ποιοτικών συστημάτων» που οργανώνεται από SAIC Hongyan θα εφαρμοστεί το Σεπτέμβριο του 2020. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει υποβληθεί στη ειδική εκπαίδευση, την εφαρμογή του προγράμματος, την επιτόπια αναθεώρηση, την υλική αξιολόγηση, την επιτόπια υπεράσπιση και άλλες διαδικασίες. Co. αξόνων Qingte Chengdu, ΕΠΕ Σύμφωνα με τις απαιτήσεις για τη βελτίωση, η επιχείρηση ασκεί τα πλεονεκτήματά της, συμμετέχει ενεργά, και παίρνει την πρωτοβουλία. Μέσω της βελτιστοποίησης διαδικασίας, της επιτόπιας βελτίωσης, της βελτίωσης ποιοτικών συστημάτων και άλλων μέτρων, έχει αναγνωριστεί και έχει εγκωμιαστεί ευρέως από SAIC Hongyan «Η εργασία υπέβαλε ένα ικανοποιητικό φύλλο απάντησης.
Σε Chengdu, η ομάδα Qingte έχει δύο υποκαταστήματα, «Co. αξόνων Chengdu Qingte, ΕΠΕ» και «ειδική αυτοκινητική Co. Chengdu Qingte, ΕΠΕ». Είναι μια από τις επτά βάσεις εσωτερικής παραγωγής της ομάδας Qingte και παράγει κυρίως τους άξονες εμπορικών οχημάτων. Και τα ειδικά οχήματα, μετά από τα έτη ανάπτυξης, έχουν γίνει τώρα σημαντικά μέρη αυτοκινήτου και ειδικός κατασκευαστής οχημάτων στη δύση. Κατά τη διάρκεια της περιόδου «14ων πενταετών σχεδίων», η ομάδα Qingte θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη βάση παραγωγής Chengdu που αναπτύσσεται σταθερά και σταθερά κάτω από την καθοδήγηση της επιχειρησιακής στρατηγικής «επιμείνετε στην ανεξάρτητη καινοτομία, υψηλή - ποιότητα, χαμηλότερο κόστος, διεθνοποίηση», και συμβάλτε τη «δύναμη Qingte» στην ανάπτυξη της δυτικής περιοχής.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Tracy
Τηλ.: : 86-15194169903
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)